strandade igen

Palolem, Goa, Indien.
Sitter och letar flyg till Chennai. Borjar minsann dra ihop sig nu. Bara en ynka liten vecka kvar innan ni har oss tillbaka i den fjallhoga nord.
For tillfallet chillar vi i Goa och tar igen allt oldrickande vi har gatt miste om i diverse heliga stader med utskankningsforbud. Sa nu ar det sovmorgon och sollapning for hela slanten! Maste ju ha nagon form av solbranna for att det ska bli trovardigt att vi har varit i asien i fyra manader. hehe

puss/ Unn

Kommentarer
Postat av: Pappa Erik

Vilken TUR...

...att ni hittade lite öl igen så att ni inte torkade ut totalt i sökandet efter "The Holy Grale" eller var det den ni hittade fast nu med ÖL i.

Här hemma börjar blommorna titta upp ur gräsmattan, fåglarna börjar kvittra i buskarna, kanadagässen har landat på ängen mittemot, så ni kommer lagom hem till den varma och goa svenska våren. När det gäller solbrännan så blir det svårt att matcha oss solindränkta svenskar efter en lång vinter så ta i ordentligt.

Håll ut och njut så ses vi snart.

Många kramar från mig och Lovisa i nya lägenheten i Malmö

2009-03-16 @ 17:49:48
Postat av: jon

Öl, solbränna och sovmorgnar...Är ni säkra på att ni inte redan har kommit hem!? Det är ju trots allt så läget ligger till i Sverige nu..Välkommna hem om ett tag iallafall!

2009-03-18 @ 09:37:43
Postat av: Mill

Jon, nu ljuger du igen. Det är sådant väder i Skåne. Skåne är inte Sverige. Skåne är Skåne.

2009-03-19 @ 10:07:05
Postat av: faster Ann

kära girlsVARMT välkomna hem till gamla Svedala!

hörde av fader Erik att magarna bråkade en del för er i Indialand! - så det är misann tur att ni får litta öl innan hemfärd så att ni inte torkar ut -kramarfaster Ann

2009-03-19 @ 20:39:06
Postat av: siri

KOOOOOOOOM HEEEEEEEEEEM! Vi börjar om igen!

2009-03-22 @ 08:34:55
Postat av: Sigrids farfar Bengt

Jag o Oscar instämmer i välkomstkören o tycker det ska bli spännande o se om ni klarar omställningen att prata med prickar över ä och ö samt medelst den lilla cirkeln över å.

I spänd väntan enligt ovan

vi två

2009-03-22 @ 09:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0