Syndfria fotter!

Varanasi, India.

Ja, som ni har varit uppmarksamma nog att inse sa har var Indien resa so far innehallit manga manga toktidiga mornar. Ytterligare en sadan blev det i morse da vi klev upp vid noll fem trettio for att kunna se soluppgangen fran en bat pa Indiens heligaste flod. Passade i samma veva pa att bada bort lite av vara synder. Var van pa hotellet, Gopal, har namligen berattat att Ganges vatten har den effekten om man nedsanker sig i det.
Gott! Tankte vi. Men beholl en viss skepsis mot att plaska runt i floden, da vi anda fatt lara oss pa biologin att det ar det giftigaste vattendraget i planetens historia. Men jag och Kim unnade vara fotter syndernas forlatelse. Kanns valdigt bra. Men vid narmare eftertanke ar jag nog ratt sugen pa en dusch anda.

Innan vi far vidare mot Mumbai imorgon med taget hinner vi sakert med att make more shopping. Vi har faktiskt blivit riktigt begavade pa den fronten by now! Skulle aven kunna pasta att jag och Kim utvecklat en viss flare for det dar med prutning. Sigrid... well... vi kan ju alltid hjalpa henne. ;-)

Happy Holli pa er btw! I overmorgon ar det fargfestival har. Men barnen har redan borjat preppa med att kasta vattenballonger fyllda med farg....pa sigrid. Stackarn blev utsatt for tva sadana attacker med bla farg igar. Jag fick bara lite skvatt pa ryggen av min inka kola troja. Gar eventuellt bort efter nagra tvattar har de sagt. Sa from nu ar det svarta klader som galler i den har staden.

Helighet till er alla!
/Unn

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Bakterirädda Mamman tycker det känns bra att bara nedre delen av kroppen fick bada i Ganges......

2009-03-09 @ 06:27:18
Postat av: Pappa Erik

Hej hopp

Kul att ni får mer färg så ni inte ser ut som Blekingar när ni kommer hem. Bra att ni inte doppade er i floden, man vet ju inte hur det kunde sluta med all denna kooola helighet.

lycka till med tåget och färgerna.

Många kramar....

2009-03-09 @ 07:30:06
Postat av: faster Ann

Namaste girls!

Så ståligt att hava nedsänkt sig i Ganges! Jag djupt impad av den andliga sida ni därmed visar..som dock snabbt uppväges av shoppingbestyr!Spännande att ni får uppleva färgfestivalen, men det är nog klokt att klä sig i svartmånga kramarfaster Ann - som nu kastar sig in i filmfestivalen BUFF

2009-03-09 @ 19:31:40
Postat av: Sigrids farfar Bengt

Bryr mig förgäves i huvet, men varför är det bättre att klä sig i svarta kläder ? Är det för att inte synas i svarta natten eller kastar man svart vatten, så det inte syns ? Oscar har heller inga svar! Skönt ni kommer hemåt så vi slipper oroligt vandra runt o vrida händer o tassar om nätterna.

Huvaligen dessutom för Ganges !2009-03-10 @ 14:11:46
Postat av: Mamma Marie

....det verkar som om existensen känner av att ni är på hemväg.....Unn's lömska orkide´har nämligen börjat att blomma för första gången på 2år, så nu finns det vackra lila blommor som väntar på att få visa sig för sin ägarinna

2009-03-11 @ 09:00:25
Postat av: Sabina

Finns det nat mer att saga an shop til you drop??? :) saknar er massor!!!

2009-03-16 @ 12:53:19
Postat av: Mormor Ingrid

Tack för vykort. Vi längtar faktiskt också efter Dig

och mina köttbullar längtar efter att bli uppätna!

Hoppas att finalen på era äventyr ska bli härlig och att hemresan går fint.

Tur att Du bara badade fötterna i Ganges annars hade

Du kommit hemdragande med indienskit på fler ställen än mellan tårna!

Kram

MormorMorfar och Love hälsar.

2009-03-16 @ 14:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0