I india land vid himalayas rand...

ja, ni som kan sangen vet att den fortsatter med att beratta att det bor en trollkarl dar...och ar det nagat det finns i detta landet ar det troll utkladda till karlar...typ. okej, inte basta formuleringen men jag ursaktar den istallet for att radera...det ar sa trakigt att radera innan allt ar klart, vem vet, by the time inlagget ar klart kanske detta ar andrat, det du laser ar kanske version nr 3...vad vet jag?

men tillbaka till indien, vilkket land!  som unn uttryckte sig tidigare ar det galet billigt...men det ar GALET pa andra vis ocksa...eller som vi formulerat det tillsammans, Indien ar ett fantastiskt land sa lange du inte forsoker forsta det eller gora nagat...sitter du pa en stol med Lala o Baba och dricker chai pa takterassen o blickar ut over saltsjon mitt i onen, da ar det nice! forsoker du forsta tagsystemet eller fixa kontantkort till telefonen...mindre nice.

men var trio kampar pa! Kim aklimatiserar sig utmarkt till indien och vi har redan raddat en hund, skaffat en duva (Vildorf) kramats med en apa pa tigersafari (Bamwoulle) och titatt pa pafaglar (grill-johan heter dom) sa vi stor trivs! att det inte blev nagra tigrar pa var tigersafari gjorde inte sa mycket...vi sag sparen och kande oss valdigt iaktagna, men mer an sa blev det inte. men vetskapen om att Sheree-khan lag dar i graset o betraktade oss rakte pa natt vis.

dagen idag borjade tidigt aven den, tigersafari kl 05.00, aka till jaipur 06.00, se taj mahal innan turister 05.00

men oj om det var vart det! Taj Mahal. et sjukt bygge, i sa manga avseenden.
*sjukt vackert
*sjukt stort (inte sa stort som jag trodde, men hogt i tak)
* sjuk ide i storsta allmanhet faktiskt...

men oj va det va vart det som sagt!

nu sitter vi och peppar oss infor nattens tagresa till varanasi :)

massa karlekj till folket!

och GRATTIS MILLAN PA 20 ARS DAGEN fran tre backbackers i ett land i fjarran!

//Sigrid

Kommentarer
Postat av: Sigrids farbror Anders

Ojojoj..vad det låter spännande! Inte utan att man blir avundsjuk!KramAnders

2009-03-04 @ 11:10:31
Postat av: Mamma Marie.

Mmmmm.... tigrar, apor, Taj Mahal, shopping.. låter som ni fortfarande har skoj.

Men en liten undran har ni inte varit bakfulla en endast gång i Indien ???- brukar ju annars vara en återkommande punkt på era blogg inlägg.

Men annars är ju ashram, retreater, meditationscentra odyl sånt som skulle få föräldra hjärtat att lugna ner sig.

Puss och kramisar från ett vårigt tandläkarrum i Växjö

2009-03-04 @ 11:33:53
Postat av: Mill

^^

2009-03-04 @ 11:57:59
Postat av: Parken

http://www.youtube.com/watch?v=fajNwDBxrIQ&feature=PlayList&p=25D49C495C8C3F53&index=36

2009-03-04 @ 12:04:35
Postat av: faster Ann

Kära Sigrid och Unn, så underbart med Taj Mahal och apkramar, tigerspaniing och hundräddning...som vanligt oerhört imponerad av era äventyr..och jag ser så mycket fram emot när jag ska åka!Tränade i går aftes yoga....och ljudade mmmmmmmmmm...aaaaaaaaaaaaaaaa.... allt för att hedra ert indiska äventyrmånga kramar

2009-03-04 @ 18:47:29
Postat av: farmor Randi o Rune

Det låter helt fantastisk dette land med så mye kultur som vi bara opplever på bild. PASSA PÅ . VI HADDE PeRIK O lOVISA HÄR KJEMPE KOS .Akta er för fåglar ,ja må så godt vi hörs snart

kram farmor o Rune

2009-03-04 @ 20:05:59
Postat av: farmor Randi o Rune

Det låter helt fantastisk dette land med så mye kultur som vi bara opplever på bild. PASSA PÅ . VI HADDE PeRIK O lOVISA HÄR KJEMPE KOS .Akta er för fåglar ,ja må så godt vi hörs snart

kram farmor o Rune

2009-03-04 @ 20:06:30
Postat av: Pappa Erik

Hmmm... hur fungerar det med tidiga mornar, det har aldrig varit synonymt med er trehövdade skara, för sent skall syndaren vakna men det är väl Carpe Noctum som spridit sig och blivit Carpe Arlaum.

Har ni bokat tågbiljet med sittplats i vagnen eller på taket, måste vara svårt att välja. Äntligen har våren börjat komma, snön är borta och blommorna börjar komma upp. Imorgon skall vi fira Leffes 50 årsdag i Moheda, då blir det kalas ;o). Nu har jag målat om både postrummet och mossrummet i lägenheten så snart kan man bo där, fast jag sover redan där.

Många kramar

2009-03-05 @ 09:56:23
Postat av: Nannie

Oj, Sigge, det låter fantastiskt. Som när jag fick se Notre Dame, fast häftigare, kan jag tänka mig.

Fast jag såg något fantastiskt igår, haha. Familjen var på Cabaret Cartwright med After Shave och Anders Eriksson. Det var riktigt roligt. Var nära att morfar fick en puss av en Per Fritzell i klänning och lättstift XDKram Nannie

2009-03-08 @ 19:21:30
URL: http://www.nannie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0