vinter.

vi lar oss saker i rio, typ att det ar vinter har nu. hur tankte vi?

det ahr regnat idag och igar, kanns som alltid. regn i rio-land innebar invasion av elakt sinnade flygflugor som flyger. och dor overallt, mest i badrummet. usch.

i afton installt: copacabana pga regn.

sa vi lekte kulturella och begav oss ut pa stadens gator och torg i folje med travis-the american teacher, michael-the brittish ignorant teacher som inte ens sett schindlers list (ingen kan nagot), samt nan vi tror heter louise(?)-the british travelagent; nationalhistoriska riksmuseet sprang vi igenom och sen at vi mat. och kande oss lite val hedniska sa vi besokte tva kyrkor, tog kort pa en munk och blev nerstankta av en buss. med de vesantligheterna avklarade drog vi oss tillbaka till da hostel och chillar nu loss i loungen ackompanjerade av relativt lustig brassiliansk popularmusik.


keep it real folks!

puss sigrid o unn


Kommentarer
Postat av: Pappa Erik

Skönt att höra att ni får lite kulturella inslag i er resa och inte måste tillbringa all tid på Copacabana ;o).

Igår krokade jag lite torsk i Dragsnäs så nu finns det några fina fileer till i frysen. Det var fortfarande 18 grader varmt i vattnet och det var nära att jag hoppade i.

Onsdag till fredag blir det sol och uppåt 30-35 gr varmt sen kommer några ostadiga=regnskurar dagar med runt 20 grader så se till att njut av solen i det vintriga Rio.

Många kramar

2008-09-10 @ 08:01:22
Postat av: Sigrids farfar Bengt

Jaså, de regnar o e vinter i Rio då behöver vi inte vara så avundsjuka här hemma då, men har ni tänkt på att ni har sovmorgon varenda dag, ni ligger o trynar många timmar efter det vi här har segat oss ur paulunerna, men tidsskillnaden då säger ni, ja men ni kommer väl inte i säng förrän långt efter oss var ni än e ?! Förresten flygflugor skriver ni

har ni gåflugor och simditon oxå ? En undrar, men kram på er ändå,lyckisar !P.S. Vad var det för munk ni tog kort på ?

En sån där med ett stort hål igenom eller

en med snöre runt den obefintliga midjan ?

2008-09-10 @ 08:33:16
Postat av: Sigrids farbror Anders

Det låter spännande med lite kultur på resan. Kan vara branär solen inte skiner och det inte är sambaparty på G.Sitter i Oslo just nu, det är inte sol här heller...

Kramar Anders

2008-09-10 @ 13:06:06
Postat av: Petter och Kim

Vi önskar svar på kommentarerna. Doh. Tills ni anammar önskemålet får ni inga fler comments.Peace

2008-09-10 @ 13:48:40
Postat av: Postat av: Farmor Randio o Rune

Hej på er det er bra att ha koll på hur ni har det och noe av vad som hender regn är vel inget spännande .Det har vi med

Kramer Farmor o Rune

2008-09-10 @ 20:32:18
Postat av: Faster Ann

keep it real

fint att ni undersöker kulturella och kulinariska oplevelser i Rioland...allt som är kul ska man givetvis oppsöge!Själv har jag just sett en ungdomsteaterföreställning och igår satte kusin Axel och jag ihop FYRA 4 Billybokhyllor till mig utan skador eller alltför mycket frustration medan vi lyssnade på Faith no More - så kan man oxå tillbringa en alldeles vanlig tisdag afton i riket Sveriges 3e största stadheja er!kramAnn

2008-09-10 @ 20:55:12
Postat av: Gun Thunblom

Men flickor! Hur kan ni aka till Copacabana mitt i vintern utan skidor? Tack, tack för alla trevliga halsninga!Ar sa avensjuk sa det pyser ur oronen!

Instruktioner: inga svampar, inga svartmuskiga typer med sammetsogon, inga vaxlingsboys. Bara

vackert vader och underbara dagar(och nätter)!

Krama varandra! Ser fram mot fler rapporter!

Mormor/Gun

2008-09-11 @ 13:32:09
Postat av: syster lovisa

hej!!

det låter helt underbart! ;)

vet du vad jag har gjort?

jag har skrivit ett mail till josef och frågat om dom har anmält sig till rookie och om jag skulle kunna få intervjua dom om dom har det.... hjälp!!

2008-09-11 @ 16:21:34
Postat av: maggan

äntligen har jag hittat sidan. big fat trauma ATT NÄSTAN BLI RÅNAD!

2008-09-14 @ 15:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0