as it should be

Dumaguete, Philippines.

Dagens fraga lyder: VAFAN SKULLE VI AKA TILL ANDRA LANDER AN FILIPPINERNA FOR!?!?! 
Basta landet att backpacka i. Det ar ju sahar det ska vara!
Trivs ungefar som fisken i vattnet. Eller snarare som delfinerna vi sag pa vag tillbaka fran dykningen (unn) /snorklingen (sigrid) pa Apo Island. Gor volter av gladje.
VILL INTE aka tillbaka till Thailnad den forsta februari. Filippinerna is the shit.

Btw om nagon tycker att bloggen/mejl kanns undermaligt som kommunikationvag kan ni ju alltid skicka ivag ett sms eller for all del sla en signal.
Mitt nummer ar: +63 908 50 73 677

Kramkalas!
/Unn

LYDIA!

Manila, Philipines.

Har nu traffat Lydia. Helt galet! Ska traffa henne igen innan vi aker fran Filipinerna. Love my Lydia!
Kopte ramar igar som jag satte in bilder pa mig och syskonen i. Hon blev jatteglad. Ska nog ordna lite fler bilder till nasta gang vi ses. Sa om syskonen kan mejla lite bilder pa sig/lagga upp pa facebook skulle det uppskattas.


Och Ylva, jag vet ju egentligen att du fylde 17. Men ibland funkar inte huvudet som det ska.


Puss anyhow.
Fran Unn

Ja ma hon leva...LEVA, LEEEEEEEEEVA!

Manila, Filipinerna.

Nu har lillflickan i sallskapet helt enkelt fatt nog av att jag hanar henne nonstop for att hon inte far ga pa systemet. Sa hon satte hart mot mart. Hennes motatgard atgard blev att stalla till med fodelsedag och darmed bli tjugo. Sa det ar val inte mycket att gora an att saga HAPPY BIRTHDAY SIGRID!

Hoppas du gillade din fodelsedagsfrukost (pannkakor & maplesyrup, toast, youghurt, juice, svenskt losgodis och tarta)!

Love you baby!
/UnnImorgon ska vi traffa Lydia, ocksa ett gladjeamne. :)

The Philipines

Manila, Filipinerna.

Ir actually feels kinda weird to be back here. I never really thought it would be possible. Can't really explain that senstation. But that doesn't really matter any more. I'm here and have talked and texted Lydia and will hopefully be able to see her soon! :D Other than that I don't have much to say about Manila so far other than that it's better than I thought it would be (ie not a total disaster zone. I generally tend to have low expectations on stuff i want to like). Am so exited about seeing Lydia again I don't know how to contain myself! Overexited is meerly the first name.

 I would anyhow like ti inform you that todays special attention goes to Ylva Swanstrom who happens to be celebrating her sweet sixteen today. Hope you get a ton of gifts and love babycakes!

<3
/Unn


Singapore sling

Little India, Singapore.

Nu nar chartersemestern oficiellt ar avslutad och alla vara besokare hittat flygplan att fara hem i (I feel ur pain Lovisa & Erik, forseningar ar SALLAN roligt, speciellt inte 7 timmars vantande) har vi letat oss ner till Singapore. Flog ner i morse efter att ha snaekat till oss en gratis hotellnatt pa Solresors bekostnad. Moahaha!
Men vi ar tokigt trotta. Nar jag overgav Sigrid i dormet hade hon typ somnat med nasan i sin tegelsten till julklappsbok. Vi sov i prrincip inte ett skit i natt. Menmen. Det kanns fint att vara tillbaka i mina gamla hemtrakter!
For er som inte kanner sig inforstadda med informationen att jag bott i Singapore sa vill jag passa pa att konfirmera denna smaskiga skiva information.
Mamma, pappa vad hade vi for adress har pa den gamla goda tiden? Hade varit fint att lufsa forbi vart forna highend neibourhood och kolla laget. Se om poolen ligger kvar och fortfarande ser ut som en giraff. :-)

En knasig grej ar hur snabbt det gick att konvertera till svenskt tangentbord pa le computas. Sa nu nar jag tvingas vanja mig av vid lyxen att kunna anvanda de tre sista bokstaverna i vart ljuvliga senska alfabet ar jag anda och knapp[ar pa deras "platser" pa tangentbordet. Med foljden att jag da och da byter ut ovannamda bokstaver med ; ' [ lite da och da. Knasigt att det ser ut som en gratrobotsmiley nar man skrev dem i foljd! Man (las Unn) far sa fint humor vid overdriven trotthet. :P

Maste bara papeka hur valkommet det ar att bo pa riktigt hostel, med commonroom och dorms! Man kanner sig sa hemma i backpackermiljon pa en gang. Myspys i tell you!

Nu ska jag fortsatta vimsa runt och lasa den brittiska tjejtidning fran december jag hittade i papperskorgen. Glossy magazines ftw!

Och kanner att jag MASTE fortydliga en grej for Li som har missuppfattat placeringarna pa tatueringarna i min och sigrids lilla resefamilj. Jag har alltsa det totala antalet av NOLL tatueringar i mitt skinn. Det var alltsa Sigrid som lag med en nal i huden i 8,5 timmar i Auckland. Inte Unn. Uppfattat?

Puss och karlek sa ska vi se om vi inte kan hitta ngn Singapore Sling att throw back under var vistelse har.
/Unn


Hur många thailändare tar det att...?

Khao Lack, Thailand.Tänkte bara att det vore roligt för er att se hur det går till när Sigrid ska fraktas ut ur djungeln efter att hon stukat foten(igen).
Och ja, det krävs alltså 16 pers för att rädda Sigrid. Vi räknade.

Hejdå familjerna! Har varit underbart att ha er på besök! :-*

/Unn

En jädrigt god jul!

Kao Lahk, Thailand.

Hur fort kan två veckor gå egentligen? Imorgon åker mina underbaringar hem. :(
Kommer att sakna dem! Känns jättekonstigt att de ska åka redan. Kom de inte hit nyss? Men jullov har ju alltid haft en tendens att försvinna rasande fort. Så jag antar att årets dito inte är något undantag. Unfortunately.


Taget på Baan Thai. Vilket är thairesturangen på vårt hotell.


Idag har iaf jag, Erik och CalleP ägnat oss åt lite wreckdiving. Att dyka vid sjunkna skepp är något jag rekomenderar! Speciellt om man är förtjust i att se dödligt giftiga fiskar. Stonefish, scorpionfish och lionfish noterades duktigt i dykloggboken. Och jag är väldigt nöjd med dagens övningar.
Det var Giles som var divemaster idag också. Så jävla skön snubbe! Typexemplet på en divemaster, tatuerad, piercad, rolig och sjukt pratig. Dykare är ett härligt släkte.Såg någon på båten med en tshirt som spred budskapet "Dive today, work later.". Vackert så det förslår!
På tal om t-shirts har det visst funnits tid fför lite shopping under jullovet på hotell. Har köpt lite grejer som jag ska skicka hem med familian så att jag har lite nya paltor att ta i bruk när jag anländer till den fjällhöga nord i vår, är pank och inser att hela min garderob flyttat in till ylva och försvunnit ner i hennes stampade klädgolv...
Känns bra och välplanerat av mig. Så mina sprillans nya låga converse inköpta för 176 svenska riksdaler får vänta med invigning tills dess att snöslasket smält och det är vår i fosterlandet. I likhet med några tshirts och klänningar. Frågan är ju bara vad som ska få stanna och vad jag ska skicka med hem. Svårt svårt.

Nu ska jag fortsätta att svära åt facebook som beter sig som en tråtsig tvååring som man försöker klä på ett regnställ.

Gott nytt år!

Happy New Year Y'all!


Jag och Sigrid har tagit lite jullov med de familjemedlemmar som har gjort sig mödan att ta sig till Thailand för att fira jul och nyår med oss. Så ni får ursäkta vår totala brist på bloggengagemang. Vi (tror jag talar för Sigrid också när jag säger detta) har fullt upp med att njuta av att ha människor vi känner utan och innan omkring oss.

Men här har ni iaf en bld från Borneo när Princess är ute och går med oss. För ja, det är definitivt hon som promenerar med oss inte the other way around!

Kärlek i det nya året!

RSS 2.0