it's raining again...

Bali - Ubud

befinner oss som sagt pa Bali, denna paradis o! men regnar gor det likforbaskat tva timmar om dagen (minst)
men ibland ar det uppehall, och det va i ett sadant uppehalle som vi spenderade natten, vi gick namligen upp klockan 02.00 for att ta oss upp pa en vulkan och se solen ga upp. helt fantastiskt!
en nagat intensiv promenad uppfor det branta berget tog oss ca 1.45 att na toppen dar vi bjods pa frukost (en macka och varsitt agg) sen var det dags att aven ge aporna frukost. vilda djur ar haftigt! utom nar dom forsoker ta ens saker eller anfalla vaskor.

men nu ar alla bilder upplagada, tankte bara meddela att vi lever!

peace out och om vi inte hors far ni val ha en trevlig forsta advent :)

kram pa er!

lite bilder for att visa att vi lever!

till er som inte har facebook:

Rarotonga, pa riktigt.


Rarotonga, Swedish style!


Rarotnga, dansuppvisning


Rarotnga, snyggaste, gladaste backpackersana pa hela on!


Rarotonga, valkomstkomiteen!

ta-daa (igen)



sa dar ja, nu har den lakt, sa har sag den ut pa cook-oarna :)

Monkey business

Ubud, Bali, Indonesien.

Helhetsintrycket av Bali blev drastiskt mycket battre av att komma hit. Sjukt soft plejs. Sitter nu pa ett Internetcaf'e och vantar ut regnet. Naturligtvis lyckades vi pricka Inonesiens regnperiod. But it ain't  to bad.
Mamma, du har sa ratt i att Denpasar inte var the place to be. Ubud ar mycket trevligare. Men innan vi akte hit passade jag pa att uppgradera min ring. Gick till en juvelerare och fick den inskripterad. Sa i min ring star det nu UNN AR BAST. Och min ring har pa sa vis forvandlats fran en fejkad forlovning till en hyllning av mig sjalv. Ar valdigt nojd! Gjorde mig valdigt mycket gladare och mer tillfreds med situationen. Jag menar varfor ska man inte fa kopa en guldring till sigsjalv? Vill jag ha en guldring ska jag val for tusan se till att jag far en!

Idag har vi kikat pa apor. Det var nice.

/Unn

Wedding bells...?

Denpasar, Bali, Idonesien.

I'm engaged!
Var och kopte ringar idag. Kanns fortfarande lite markligt att se rodguldringen pa mitt vanstra ringfinger. Men det kanns sa bra sa bra! Har anda funderat pa det har ett bra tag sa nu kandes det som ett sa naturligt steg att det inte var ngt snack.
Forlovad. Fint som snus.

Well might be worth to mention that there is no man involved in this. Sa mamma och pappa ni kan andas ut och lata kaffet glida ner fran vrangstrupen. Ni behover INTE boka Havsvidden for ngt brollop i sommar.

Det ar helt enkelt sa att jag och Sigrid kopte oss var sin "forlovningsring" for att slippa undan kata Indoneser. Och guld ar jadrigt billigt har sa jag kopte en Autentisk au-ring. Den ar fin.
Sa om nagon fragar ar vi bada forlovade och slipper bli dreglade pa om vi inte vill. Praktiskt som bara den nar man reser i patriarkala lander dar fragan "were is your boyfriend/husband" snarare ar regel an undantag.
Tycker det kanns otroligt konstigt att bli sa himla objektifierad. Att behova tanka pa vad man klar pa sig for att inte offenda nagon. Dolja axlar och lar. Har pa bali ar det iofs inte sa farligt for har ar folk hinduer, men i jakarta...geez! Vi satte oss i baren for att kaka lite nar vi hade kommit fram och checkat in. Det tog cirka 46 sekunder innan forsta erbjudandet om gratis ol kom. Smickrande med nej tack. Mycket "NO thank you".
Folk ar annars valdigt hjalpsamma har! Nar man strosar runt och kollar laget, som idag pa Pasar Badung Market, kommer det fram tusen tanter (framst) som undrar vad man letar efter. Blir lite galet da vi inte letar efter ngt. 'Vill bara titta' ar tydligen inte ett koncept har. :)

Karlek till er alla PoP-trogna!
/Unn


bangkok.

Bangkok- Thailand

kan ju lika garna skriva lite blogg under tiden som jag vantar pa att bilderna ska laddas upp pa facebook.

vi va pa ett tigertempel i sondags, det va nice! jag blev anfallen av en bebistiger. glad :)

scheisse va seegt internet ar...men det ar billigt iallafall, typ. fast man far akta sig for att rakna om allt i svenska pengar, gees liksom!

forresten, familjerna Korling/Swanstrom...jag tycker att jag borde fa lagga veto pa var vi ska ata middag pa nyarsafton...tror bade pappa erik o syster lvisa vet var jag menar...landskapsarkiteker, tuk-tuk, stark soppa och nyar.
vad tycker ni?
kommer ni ihag va restaurangen heter? det gor jag. haha!

men nu ar det snart klart...

imorn flyger vi till Indonesien.

kram pa er!

ar forresten grymt besviken pa era kommentare pa mi tatuering, kom igen nu, vad tycker ni?
http://uptowntattoo.co.nz/gallery2/v/pete_root/pete/

ni vet val hur en lank funkar?

over and out.

One (more) night in Bangkok

Bangkok, Thailand.

Hej pa er kara lyssnare!
Bangkok kanns som en givande plats maste jag anda pasta. De har verkligen fattat det har med streetfood har. Helt galet gott allting. Och otroligt billigt.
Idag har vi agnat oss at att strosa runt, har aven hunnit med lite shopping. Sa nu ar bagge froknarna var sitt par aladin/jasmin-byxor rikare. Mina ar bla och sirgurds ar lilarandiga. Vi ar mycket nojda.
Imorgon ar det tigertempel som galler. Hoppas det blir nice!

Kisses and hugs!
/Unn

ta daa!

Thailand - Bangkok

framme. all is well.

agnar en dag eller tva at att aklimatisera oss till kulturen.

och nu ar det avgjort...ingen vann! syster Lovisa kom narmst...

http://uptowntattoo.co.nz/gallery2/v/pete_root/pete/

komentarer pa den?

och ja, han va sa stolt over den att den aven siter inramad pa vaggen i studion, sa om ni nangang har vagarna forbi dar..titta in och sag att ni kanner mig sa bjuder nog Pete pa en ol.

puss pa er sa lange!

//sigrid

lite som helveteskapet...

Rarotonga - Muri beach

Kia Orana!

det har framkommit klagomal pa aktiviteten pa bloggen.

so we aim to please!

men grejjen ar at det finns inte sa mycket att saga, vi bara chillar pa soldacket hela tiden, darav paralellen till helveteskapet, det finns liksom inte sa mycket annat att pyssla med har.

fast okej, en nyhet, jag far bada nu! det gor mig glad :)

och dagen idag blir nog lite seg efter gardagens drinking-battle, det va tva vikingar vs 14 valtranade Rugby7pojkar, och naganstans i ett svagt ogonblick slog jag vad med dom att jag skulle dricka dom under bordet, sagt och gjort.
(jag vann)

sa nu ska jag ata bakisfrukost pa stranden...de ni. hade dock varit trevligt, om nagan konverserar med bror min, att spendera bakissondagen som man bor, i soffan, med pizza, Bowl pa eurosport och en Bruce Willis film...ah...vilka tider!

kommer nog bilder som pa tisdag forresten...hoppas vi.

men
kramisar pa er sa lange!

KIM: hinner inte svara nu, men mejla mig istallet!
[email protected]. lattare att omma ihag.

RSS 2.0